avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare dupa promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare dupa promovare

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in campul muncii...nu imi dau seama din legea Nr. 283 din 14 decembrie 2011, mai ales la art.2 respectiv art.13 . Mentionez ca sunt functionar activ, nu in corpul de rezerva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IDANUT , utilizator 13:32, 24 Februarie 2012
La aceasta intrebare va poate raspunde LEGIUITORUL, pentru ca se amana an de an intrarea in vigoare a acestei parti din Lege.
Sa speram ca in 2013.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
gordius, utilizator
mai oameni buni nu mai spuneti asa ceva. nu mai exista treptele de salarizare. nu le mai pomeniti degeaba ca ametiti omul. va fi platit similar in plata cu alte functii publice de acelasi nivel, categorie, clasa si grad profesional din institutie. atata

prevederile ref la trepte din OG 6 au fost abrogate la venirea Legii 330, la sf lui 2009.



[Mesaj editat - pct. 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Asa o fi, insa in mareata lui inteligenta, leguitorul a prevezut in legea 284/2010 si 283/2011 (deci dupa desfiintarea treptelor de salarizare) ca in cazul promovarii in grad profesional sau conform studiilor a functionarilor publici, salarizarea se va face la nivelul treptei 3 a gradului profesional in care promoveaza!!! Asa ca pana azi avem discrepante salariale intre 3 functionari publici incadrati in acelasi grad profesional, dar pe care ghinionul i-a prins la 01.01.2010 in trepte diferite de salarizare (practic, se va unifica salariul doar cand o da Dumnezeu sa intre in vigoare legea unitara).
ASTA CAM ASA ESTE.....si ce ar trebui facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)