Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in campul muncii...nu imi dau seama din legea Nr. 283 din 14 decembrie 2011, mai ales la art.2 respectiv art.13 . Mentionez ca sunt functionar activ, nu in corpul de rezerva. Va multumesc!
mai oameni buni nu mai spuneti asa ceva. nu mai exista treptele de salarizare. nu le mai pomeniti degeaba ca ametiti omul. va fi platit similar in plata cu alte functii publice de acelasi nivel, categorie, clasa si grad profesional din institutie. atata
prevederile ref la trepte din OG 6 au fost abrogate la venirea Legii 330, la sf lui 2009.
Asa o fi, insa in mareata lui inteligenta, leguitorul a prevezut in legea 284/2010 si 283/2011 (deci dupa desfiintarea treptelor de salarizare) ca in cazul promovarii in grad profesional sau conform studiilor a functionarilor publici, salarizarea se va face la nivelul treptei 3 a gradului profesional in care promoveaza!!! Asa ca pana azi avem discrepante salariale intre 3 functionari publici incadrati in acelasi grad profesional, dar pe care ghinionul i-a prins la 01.01.2010 in trepte diferite de salarizare (practic, se va unifica salariul doar cand o da Dumnezeu sa intre in vigoare legea unitara).