avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc

Am cistigat un proces de conflict de munca si ar trebui sa primesc drepturile salariale ce mi se cuvin si reangajarea mea,dar de 2 luni de cind am cistigat procesul nam obtinut nici de lucru si nici bani.patronu nare nici un gind sa ia hotarirea judecatoreasca in seama.am apelat la un executor care mia zis ca el le pune in vedere dar nu poate sai oblige.este adevarat?pentru ca eu am crezut ca executorul judecatoresc executa hotarirea prin blocarea conturilor si sami dea banii ce mi se cuvin,dar el zice ca nui asa ca daca el le spune sa execute pedeapsa si ei nu vor atunci trebuie sa iau un avocat si sa deschid proces penal.atunci ce rol are executoru?ca le puteam aduce si eu la cunostinta cai tot una.
Cel mai recent răspuns: marianmarian , utilizator 08:31, 1 Februarie 2012
Sumele de bani vor fi recuperate, intr-adevar prin intermediul executorului judecatoresc, care la cerere este obligat sa solicite incuvintarea executarii silite mobiliare si imobiliare, iar in cax de neexecutare se va proceda la poprirea conturilor debitorului.
Despre neindeplinirea obligatiei de a va reintegra pe post, puteti formula o plangere pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
Stimat forumist,

Nu văd motivul pentru cere un executor nu poate încerca recuperarea creanței prin: încuviințare executare silită, adrese către bănci, identificare bunuri firmă.

Încercați la un alt executor.
marianmarian a scris:

Am cistigat un proces de conflict de munca si ar trebui sa primesc drepturile salariale ce mi se cuvin si reangajarea mea,dar de 2 luni de cind am cistigat procesul nam obtinut nici de lucru si nici bani.patronu nare nici un gind sa ia hotarirea judecatoreasca in seama.am apelat la un executor care mia zis ca el le pune in vedere dar nu poate sai oblige.este adevarat?pentru ca eu am crezut ca executorul judecatoresc executa hotarirea prin blocarea conturilor si sami dea banii ce mi se cuvin,dar el zice ca nui asa ca daca el le spune sa execute pedeapsa si ei nu vor atunci trebuie sa iau un avocat si sa deschid proces penal.atunci ce rol are executoru?ca le puteam aduce si eu la cunostinta cai tot una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea penala zidaru zidaru Pentru neexecutarea unei hotararii judecatoresti privind plata salariilor s-a abrogat raspunderea penala conf art 261 codul muncii? Inseamna ca angajatorii ... (vezi toată discuția)
Am castigat conflictul de munca andreisl andreisl Am castigat conflictul de munca, dupa doi ani si jumatate. S-a dispus anularea deciziei de desfacere a contractului de munca, reancadrarea mea si plata tuturor ... (vezi toată discuția)
Incuvintarea executarii silite la o judecatorie necompetenta boggieuk boggieuk Buna ziua, Am incheiat cu o banca contract de credit de consum , nu am mai putut sa-l platesc deoarece am ramas somer.Banca m-a dat la recuperatori , ei au ... (vezi toată discuția)