avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca

As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de reintoarcerea la acelasi loc de munca/ respectiv acelasi angajator.
In cazul meu, in perioada concediului postnatal firma si-a intrerupt activitatea iar postul meu a fost restructurat. Doresc sa ma intorc la munca, dar evident la alt angajator. In aceasta situatie pot beneficia de stimulentul de insertie?

Multumesc!
Buna ziua, vrea să va intreb, in situația in care ma intorc la alta societate din CIC, cum se procedează pentru a primi stimulentul de inserție? Multumesc
buna ziua , as vrea sa va intreb daca eu in momentul de fata doresc sa imi schimb locul de munca brneficiând de stimulentul de insertie pe perioda de doi ani , mai beneficiez de el si daca trebuie sa mai fac alte acte pt ca am schimbat locul de munca , vreau sa stiu daca pot demisiona de la locul de munca fara sa mi se intrerupa stimulentul... multumesc
Schimbarea locului de munca nu afecteaza plata stimulentului de insertie daca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in bazanoului c.i.m.
Buna ziua. Beneficiez de stimulent de inserție după data de 12.12.2017 și aș dori să știu, dacă demisionez de la actualul loc de muncă mai beneficiez de stimulent? Și care este perioada maxima in care trebuie sa te reangajezi pentru a nu pierde stimulentul de inserție? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Shirine15, utilizator
Beneficiati numai daca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din concediu crestere copil andi_erika andi_erika Buna ziua.Ma aflu in concediu crestere copil,,mai precis a celei de a 2 lea copil nascuta in data de 2.04.2016.Am intrat dintr-un concediu de maternitate in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)