avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare persoana fizica

Buna ziua,

Ce se intampla daca am emis o factura si in locul contului societatii a fost trecut contul unei persoane fizice?Banii au fost incasati.Nu au fost probleme de nici o parte.Factura a fost achitata cu OP.Ar fii o problema contul acela!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Friky , utilizator 14:38, 31 Ianuarie 2012
Cred ca s-a platit online...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Faliment firma client claudiu0188 claudiu0188 Buna ziua, In cazul in care s-a facturat la o firma iar acea firma intre timp a intrat in faliment si nu a platit factura, se pot recupera cumva banii ? Sau ... (vezi toată discuția)
Tva nevirata in contul de tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o firma care aplica split tva,... am facturat catre client si cu toate ca i-am trimis instiintarea sa vireze banii in conturi separate (baza ... (vezi toată discuția)