avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza contract de munca

Buna ziua,

Aveti idee daca este legal sa se specifice intr-un contract de munca, o clauza, cum ca angajatorul are obligatia sa-l tina cel putin un an iar la plecare sa-i dea o anumita suma drept plata compensatorie? Sau sa se faca un act aditional dupa ...

Este o firma mica, nu are contract colectiv de munca la nivel de societate.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:21, 31 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Prin negociere directa se poate statua o clauza prin care angajatorul se angajeaza sa mentina salariatul cel putin un an, daca va fi concediat mai devreme de aceasta perioada stabilita angajatorul platind o compensatie baneasca. Am spus "se poate" deoarece tratamentul ar trebui aplicat tuturor salariatilor, fara discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna suplimentar - cu acordul partilor larisalaly larisalaly Buna ziua, Pentru a ramane in cadrul societatii, un angajat a cerut marire salariala si 9 zile de CO in plus/an. Fiind o modificare de comun acord presupun ... (vezi toată discuția)