avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intimpinare proces
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intimpinare proces

Buna ziua am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu un model de intimpinare pentru un proces civil pe care il am in alta localitate si la care nu am cum sa ma prezint si vreau sa trimit copii dupa actele prin care imi prezint punctul meu de vedere,adica eu am cumparat o masina pe care intre timp am si vandut-o iar acum sunt dat in judecata de vechiul propietar precum ca nu am inmatriculat masina dar vreau sa trimit copii dupa acte precum ca am vandut-o si nu are rost sa ajung la proces.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: porumbel2007 , utilizator 15:50, 31 Ianuarie 2012
Invocati in intimpinare art 242C.proc.C adica solicitati judecarea in lisa Nu uitati ca sa trimite-ti si chit de plata a taxelor si timbru judiciar
dar ce taxe trebuie sa platesc?eu nu am nici o vina .
Consultati legea 146 acolo va puteti lamuri ce sau daca trebuie sa platiti vreo taxa de timbru
si cum sa fac doar eu trimit actele prin posta ptr ca procesul e in alta localitate la 500km unde trebuie sa platesc?nu pot trimite actele acasa la cealalta parte din proces?cu semnatura de primire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari - cuprins dosar contestatie, taxa timbru, permis kiddilau kiddilau Buna seara, 1.Daca fac o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal trebuie sa specific in contestatie ca vreau sa fiu judecat in lipsa ? (daca nu ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire! porumbel2007 porumbel2007 Buna seara am si eu o nelamurire am cumparat acum un an o masina inmatriculata Ro de la cineva din Sibiu si dupa 45 zile am vandut-o la altcineva din alt oras ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru-evacuare crisandra crisandra Buna ziua! Am facut o actiune in evacuare si acum trebuie sa platesc taxa de timbru. Am citit legea 146/97, dar nu am gasit nimic legat de evacuare si nu ... (vezi toată discuția)