avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorarea pensiei de inretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorarea pensiei de inretinere

buna ziua! in ianuarie 2010 am castigat divortul ,in cere istantza mia aincredintat copilul si fosta, a fost oligata la la platirea unei pensi la salariul minim pe economie care era de 600 ron, deci 100 roni lunar. acum sallariul minim este de 700 ron. pot sa inaintez in istanta o majorare a pensiei de intretinere? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 1 Februarie 2012
mgomez, ma refeream la salariul minim.
Daca omul munceste si vine cu adeverinte de salariu, se hotaraste sa se plateasca pensie la venitul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de intretinere minor anca.miron anca.miron Buna ziua ! Am o nelămurire în ceea ce priveşte calculul sumei pe care societatea trebuie să o vireze cu titlu de pensie de întreţinere, în sensul că ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)