avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Notificare de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Notificare de plata

As dorii un model pentru o notificare de plata unui locatar in cadrul asociatiei de locatari (daca nu are nici o logica ce am scris mai sus scuze nu sunt cuvintele mele )
Este vorba de datorii la intretinere si din cate am inteles asociatia de locatari nu poate soma ci numai notifica proprietarul in legatura cu datoriile existente ,insa nu stiu ce ar trebuii sa scriu in acea notificare.Apreciez orice ajutor primit
Cel mai recent răspuns: alinapantiru , utilizator 08:08, 1 Februarie 2012
Asociatia de proprietari ....................... Inregistrat …………………..
Str. ........................... Exemplarul nr……………….
Sector ..............

Catre d-na/dl ................................................, proprietar al ap...................

NOTIFICARE

Va anuntam ca pe listele cotelor de intretinere pentru luna .................... figurati cu o restanta de ................. lei.

Va asteptam la administratie pana la data de ....................... pentru achitarea acestei restante.
Dupa aceasta data vom aplica prevederile OG 5/2001 prin care vom cere judecatoriei sectorului .............. sa va someze pentru plata acestui debit catre asociatia noastra.

Presedinta asociatiei de proprietari

...........................................
* Veti primi o scrisoare recomandata cu confirmare de primire cu acelasi continut

Noi il facem in triplu exemplar, unul la usa, unul prin posta si altul care ramane la asociatie.
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
elga50, moderator
la posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata la asociatia de locatari ireneirina ireneirina Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la asociatia de locatari conform careia, daca in termen de 10 zile nu voi achita suma restanta de 500 ron, voi fi ... (vezi toată discuția)
Notificare restantier intretinere- ce sa contina? Randadan Randadan Buna ziua, Dam in judecata restantierii la intretinere din as. noastra de propr. Am inteles ca trebuie notificati inainte de a se depune actele in ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu fondul de rulment? bibanel433 bibanel433 Buna ziua, O cunostinta de a mea are cateva asa zise nelamuriri mai mult sau mai putin legislative si mi-o cerut ajutorul.Si din moment ce nu am habar la ... (vezi toată discuția)