avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari m.a.i
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari m.a.i

exista vreun termen in care pot actiona in judecata unitatea pt. anularea ordinului de trecere in rezerva,repunerea in drepturi si plata retroactiva a drepturilor banesti?am fost restructurat cu data de 15.09.2001 dar datorita situatiei familiare financiar precare nu mi-am permis dar vad ca colegi de ai mei chiar au succes in instante si ma gandesc ca am si eu dreptul sa imi apar dreptatea.nici pana acum nu mi-au achitat restantele financiare de pe fisa de lichidare.
Cel mai recent răspuns: marianmihai , utilizator 09:52, 1 Februarie 2012
Dupa 11 ani, putin prea tarziu. Nici macar pentru restante nu mai aveti sanse de succes pentru ca a intervenit prescriptia.
scuze,15.09.2011.miultuimesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compania refuza sa platesca salariul compensatoriu! Razvan Marinescu Razvan Marinescu Buna ziua. O intrebare: - cineva a fost dat afara prin disponibilizare impreuna cu alti colegi. Toti au primit cate un salariu compensatoriu, insa ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? miha58 miha58 Pe 18.11.2008 am primit un preaviz, prin care eram instiintata urmatoarele :\"ca urmare a dificultatilor economice, scaderea comenzilor de pe piata si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar ... grigorescumi_db grigorescumi_db Buna ziua. Poate un angajator sa-ti recunoasca aptitudinile profesionale,dar refuza angajarea ta in societatea pe care o reprezinta,pentru faptul ca in urma ... (vezi toată discuția)