avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie - activitate in cadrul MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie - activitate in cadrul MAI

Buna seara.Am stagiul militar satisfacut,am lucrat 3,4 ani dupa care a urmat cursurile unei scoli militare de subofiteri politie.In prezent sunt angajat la M.A.I. de 22,6 ani.Asi dori sa stiu daca pot sa ies la pensie la implinirea varstei de 47 ani ,avind in vedere si reducedrea care se acorda din varsta standard de pensionare de 58 ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:21, 1 Februarie 2012
Varsta standard de pensionare se reduce daca ati lucrat in grupe de munca sau in conditii deosebite ori speciale. Nu ati precizat acest lucru in mesajul dvs. si ati uitat sa scrieti data nasterii. Va rog sa reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist apt medical limitat - disponibilizare, salarii compensatorii, pensie calina_emilian calina_emilian am urmat scoala de subofiteri Campina din anul 1985 pana in 1987,de atunci si pana in prezent lucrand ca subofiter de politie la o subunitate din cadrul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata - mai steriade steriade am 46 de ani, 17 ani vechime in M.A.I., ofiter, am lucrat 8 ani in \"civilie\",deci in total in jur de 25 de ani in total ( cu stagiu militar termen redus 9 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ispa ispa Buna seara si Hristos a Inviat, e vorba de sotul meu, si avem cateva intrebari la care am aprecia raspunsurile dvs. Gen: M Data nasterii: 06.12.1952 ... (vezi toată discuția)