Pe scurt: am avut un proces pe care l-am castigat la fond, apoi paratul a facut recurs la care s-a dat "Decizia nr. 290. Constată nul recursul pentru nemotivare în termen".
Problema este ca decizia aceasta s-a dat pe 20 noiembrie 2011, este normal ca pana astazi sa nu primesc in posta decizia stampilata de la Tribunal?
Scrisoarea ma tine in loc deoarece fara decizia finala primita nu pot sa cer cheltuielile de judecata. Inca odata, este normal ca o decizie finala sa intarzie atat de mult?
Hotararile date in recurs nu se comunica. duceti-va la judecatorie si investiti hot cu formula executorie.
nu primit cheltuieli de judecat deoarece nu s-a judecat pe fond ci a fost anulat
Decizia pronuntata in recurs nu se comunica.
Urmeaza sa mergeti la arhiva instantei sa verificati daca instanta a redactat hotararea, de pe care sa faceti o copie, sa o legalizati.
Multumesc pentru raspunsuri.
De la respingerea recursului au trecut 2 luni, si hotararea nu a fost inca redactata, este normal? Fara hotarare nu pot sa incep demersurile necesare pentru cheltuielile de judecata.
Multumesc pentru raspuns, chiar daca este unul care nu imi lumineaza ziua ca sa zic asa. La Judecatorie nu mi s-a spus nicio data aproximativa de aceea eram nesigur de termen, fiind un incepator in ale salilor de tribunal.