avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie finala. Cand?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie finala. Cand?

Pe scurt: am avut un proces pe care l-am castigat la fond, apoi paratul a facut recurs la care s-a dat "Decizia nr. 290. Constată nul recursul pentru nemotivare în termen".
Problema este ca decizia aceasta s-a dat pe 20 noiembrie 2011, este normal ca pana astazi sa nu primesc in posta decizia stampilata de la Tribunal?
Scrisoarea ma tine in loc deoarece fara decizia finala primita nu pot sa cer cheltuielile de judecata. Inca odata, este normal ca o decizie finala sa intarzie atat de mult?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AvFM , utilizator 10:52, 1 Februarie 2012
Aveti posibilitatea sa depuneti la instanta o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii, foarte bine motivata.
Unii judecatori tin cont de aceasta cerere si motiveaza hotararea mai repede.
Din pacate, exista si instante care, desi primesc o asemenea cerere, nu o iau in considerare.
Depinde de noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru urgentarea redactarii unei decizii simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, Am o problema referitoare la urmatoarea situatie: Soc. comerciala la care lucrez a fost amendata contraventional de garda financiara. Am facut ... (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)