avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Operati la glanda tiroida pe partea gresita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Operati la glanda tiroida pe partea gresita

Salut, mama mea a fost operata acum o luna si jumatate la glanda tiroida, a fost diagnosticata cu nodul pe partea stanga, in urma unor investigatii mai avansate s-a ajuns lla concluzia ca trebuie operata, ... in sfarsit trece si operatia ,dar mama tot acuza o durere in zona aceea.. la o luna dupa operatie, hotaraste sa faca un ecograf, prin care se afla ca partea stanga a glandei este tot acolo , iar partea drepta a fost eliminata(partea cea buna).acum trebuie operata de urgenta ....nu stiu ce este de facut in cazul acesta, Cine m-ar putea ajuta?Este acesta un caz de malpraxis?Se poate da Doctorul in judecata?Ce despagubiri se pot cere? va rog frumos sa ma ajutati....
Pai sa cam fie .. malpraxis !! Bine ca a scapat numai cu atat !!
Li s-au taiat altora maini si picioare ......... din '' gresala '' !!
Gasiti un avocat bun si aduceti '' macelaru '' in fata instantei !!
Poate a gresit cariera ! La '' veterinari '' sigur gaseste de lucru !
Nu va bazati prea mult pe '' Colegiul mEdicilor '' ......... '' Secta '' asta nu va
ajuta prea mult !

Aveti dreptate Afro...nu are de ce sa astepte aplicarea unei sanctiuni disciplinare (in cel mai bun caz) de catre Colegiul Medicilor....in plus marea majoritate a politelor de asigurare pentru malpraxis sunt de 500 ron. Mergeti direct in instanta pentru ca este strigator la cer ce i s-a intamplat mamei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis? si_monee si_monee Buna ziua!In urma cu 6 luni am facut o operatie de mamoreductie. La ecografia pe care am facut-o zilele trecute s-a descoperit la un san o formatiune care nu a ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bun pt un proces de malpraxis mirelala mirelala sunt parte vatamata intr-un caz de malpraxis si detin toate documantele care sa ateste acest fapt, vreau sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un avocat care sa ... (vezi toată discuția)