mar interesa sa stiu daca se prescrie pensia alimentara.am inteles ca se prescrie dar nu stiu daca se prescrie la 5 ani sau indiferent de timpul neplatirii pensiei alimentare se plateste doar ultimii 3 ani.sunt divortat din 2007.ce trebuie sa platesc tinand cont ca nu am platit numic pana acum?va rog raspundeti?¿
sa inteleg ca legea ma obliga doar pe ultimii 3 ani?in afara de pensia alimentara se plateste penalitati?se poate plati in rate banii astia ?in cate rate mar lasa sa platesc tinand cont pe ultimii 3 ani ar fi sa 5000 lei noi?
am de platit pensia alimentara 25% din minimul pe economie din romania,eu muncesc in italia si castig mai mult se poate verifica asta?o sa platesc mai mult?
plateste asa cum este in hotarare... 25% din minimul pe economia nationala...daca nu iti cere nimeni penalitati, plateste doar suma asa cum este ea stabilita...pentru a se accepta in rate, ar trebui sa faci dovada ca nu ai suficiente venituri... chiar si asa, nu se accepta mai mult de 6 rate
Pensie alimentara
MARCEL2012
sunt divortat din 2007 si nu am platit pensia alimentara am inteles ca daca demonstrezi ca nu ai venituri platesti doar ultimii 3 ani asta inseamna 5000 ron ... (vezi toată discuția)