avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

sunt divortat din 2007 si nu am platit pensia alimentara am inteles ca daca demonstrezi ca nu ai venituri platesti doar ultimii 3 ani asta inseamna 5000 ron .eu iam facut un cont ptr copil unde are mai mult decat cei 5000 are vreo 6500 aproape.acesti bani ii poate lua doar el cand face 18 ani acesti bani sunt luati in calcul?ce acte am nevoie ptr a demonstra ca nu am venituri?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:13, 2 Februarie 2012
pensia alimentara ti-a fost stabilita la nivelul salariului minim pe economie sau la ce nivel..? pastreaza chitantele prin care ai depus bani la banca in cont.
Dv sunteti obligat sa achitati suma stabilita asa cum a dispun instanta, repsectiv lunar, pentru ca acel copil sa beneficieze de ei luna de luna, nu la majorat.
Banii acestia nu sunt luati in calcul. A fost alegerea dv sa deschideti acel cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ana2006 ana2006 am o problema a fretelui.a divortat in 2007 dar era in strainatate si nu a stiut.cu un copil la mijloc el trebuia sa plateasca pensia alimentara de 75 ron nu ... (vezi toată discuția)
Pensia limentra si custodia copilului cristina@1234 cristina@1234 in anul 2006 am parasit tara iar sotul a facut plangere la politie ptr parasire de domiciliu si abandon familiar tin sa anunt ca eu nu aveam domiciliul ... (vezi toată discuția)
Vreu un raspuns intrbari intrbari platesc pensie alimentara pentru copilul meu ;in octombrie 2010a inplinit 18 ani ,din octombrie si pina acum iam trimis bani prin posta lui fara sa stie tatal ... (vezi toată discuția)