avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perioada de prescriptie .
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perioada de prescriptie .

Vreau sa stiu si eu care este perioada de prescriptie pentru o condamnare de doi ani cu executare , pentru infractiune la legea circulatiei . ( recidivist , condus cu permisul anulat anterior , sub influenta bauturi alcoolice , peste 1%o. ).

MULTUMESC MULT !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters239354 , utilizator 10:32, 1 Februarie 2012
Perioada de prescriptie in cazul expus de dvs. este de 5 ani plus durata pedepsei aplicate, deci 7 ani.
termenul de prescriptie a executarii pedepsei este de 5 ani plus durata pedepsei ce urmeaza a fi executata, in situatia ta un total de 7 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, redobandire eu_craciun eu_craciun Buna ziua, fratelui meu i-a fost anulat permisul de conducere prin noiembrie 2012 iar in data de 15.05.2013 s-a pronuntat sentinta prin care il condamna la 5 ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o pedeapsa cu condamnare ?? mnz1989 mnz1989 Buna,ma numesc Bogdan,sunt din Oradea,in anul 2007 am facut niste boacane,mai exact o talharie,si am primit 1 an 6 luni de inchisoare,doar cu suspendare,la 2 ... (vezi toată discuția)