avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... A aparut vreun curs dupa noul Cod civil?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

A aparut vreun curs dupa noul Cod civil?

stie cineva daca a aparut vreun curs dupa noul cod civil?sau grile?sau cursuri gen examen licenta?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:44, 2 Februarie 2012
Cartea lui Gabriel Boroi stiu ca trebuia sa apara pe 26 ianuarie...sau este posibil sa mai fi amanat.
bubu.g a scris:

stie cineva daca a aparut vreun curs dupa noul cod civil?sau grile?sau cursuri gen examen licenta?

Da,au aparut cateva cursuri dupa NCC. Le puteti gasi aici:
[ link extern ]
[ link extern ]

Teste grila:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)