avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde se desfasoara?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde se desfasoara?

in caz ca vreau sa dau in judecata pe fostu meu angajator,eu locuind intr un oras si el in altu unde se va desfasura procesu,adica la domiciliul paratului sau reclamantului??motivul ar fi acela ca mi a modificat data semnarii actului a facut din luna 06 luna 07 dintr un act(dispozitie) semnat de amandoi pt a ma acuza de niste lucruri grave!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 31 Octombrie 2008
Conform art.284 din Codul muncii va adresati Tribunalului din judetul unde aveti domiciliul. Succes!
eu vreau sa il dau in judecata privind daune morale deoarece prin modificarea datei din actul respectiv incearca in sa ma incriminineze pe mine,momentan sunt in proces cu el dar dupa terminarea procesului as vreau eu sa il dau in judecata datorita falsului in acte ,cerand daune morale deoarece ma tarat intr un proces sa cistige bani de la mine fiind nevinovata ceea ce voi dovedi in procesul actul,stresului la care sunt supusa din cauza acestui proces....totul plecand de la modificare datei din dispozitie data de el,practic a facut un fals in acte!eu stiu ca litigiu de munca se desf la domiciliul reclamantului dar daca eu il dau in judecata nefiind agajata lui momentan si cerandiu daune materiale tot litigiu de munca este?sau civil unde locul de desfasurare a procesului e la domiciliul paratului..asta nu inteleg!
Asteptati sa intervina un jurist care sa va raspunda la intrebarea dvs.!
Nu este litigiu de munca , falsificarea unor date din c.i.m. sau dintr-un act aditional la c.i.m. este de domeniul penalului , plangerea o puteti adresa Parchetului de pe langa Judecatoria in a carei circumscriptie teritoriala a fost savarsita infractiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ajutor! manuel26 manuel26 Art. 269. [răspunderea angajatorului; acţiunea în regres] (1) Angajatorul este obligat, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Abuz de drept procedural ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Stiti daca exista cazuri in jurisprudenta privind dreptul muncii, in care angajatii au cerut daune morale, nu le-au obtinut, iar atunci ... (vezi toată discuția)