avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfaturi.... problema angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfaturi.... problema angajator

Buna ziua,

In noiembrie mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca pentru ''un loc de munca mai bun''.
Ne-au facut pentru inceput un contract de prestari servicii urmand ca apoi sa ne faca carti de munca....actele pentru angajare sunt la ei.....e deja februarie si acest lucru nu s-a intamplat.... Am avut niste probleme de familie nu am putut lucra cateva zile si mi-au spus ca nu mai au nevoie de serviciile mele.....cum ii pot trage la raspundere?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters239354 , utilizator 12:34, 1 Februarie 2012
nu ii poti trage la raspundere pentru ca ai avut incheiat cu ei contract de prestari servicii. Promisiunile raman promisiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia, fara preaviz! Buna ziua, as dori sa stiu si eu de la cineva mai experimentat ce se poate intampla daca mi-am dat demisia fara preaviz de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Ajutor,ajutati-ma nykolla nykolla am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)
Angajare de proba viorelmlucaci viorelmlucaci Am fost recrutat si angajat la o firma care urma sa aiba o reprezentanta in orasul meu cu contract de munca pe durata determinata de 2 luni, urmand ca dupa ... (vezi toată discuția)