avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand pot beneficia de somaj?

buna ziua,am si eu o problema si multumesc anticipat celor ce pot sa-mi raspunda
de curand am fost concediata :( insa contractul de munca este inca activ,nu mi-a fost desfacut.firma la care am lucrat va angaja alta persoana.cat timp trebuie sa mai raman angajata dupa,ca sa pot beneficia de somaj?specific in ca ultimii doi am fost angajata.astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: yulyca , utilizator 16:34, 1 Februarie 2012
Pentru a beneficia de somaj, trebuie sa aveti perioada de cotizare (perioada lucrata cu contract de munca cu norma intreaga) 12 luni din ultimele 24 luni calendaristice.
La depunerea actelor pentru somaj, va va fi nevoie si urmatoarea anexa completata si stampilata de fostul angajator [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
george-neagu, moderator
multumesc pt raspuns
situatia mea este un pic complicata pt eu inca sunt angajata la societatea respectiva si voi beneficia de somaj dupa angajarea altei persoane
pt ca am inteles ca nu se putea ca eu sa fiu data in somaj si imediat sa angajeze pe altcineva in locul meu.va rog frumos sa ma lamuriti nu am la cine sa apelez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de indemnizatie de somaj? myky_swa myky_swa Buna ziua, am si eu o nelamurire in privinta somajului si anume: un coleg a fost angajat pentru 1 an, dupa care s-a prelungit contractul de munca pentru inca ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata camieudaria camieudaria intrebarea mea este urmatoarea ca si angajator , daca am un angajat cu contr pe per det , daca nu mai vreau sa-i prelungesc contr de munca sunt obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? amario1 amario1 Am lucrat 25 ani si mi s-a desfacut contractul de munca cu acordul partilor.Am mai lucrat o luna cu contract pe o perioada determinanta .pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)