avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fondu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fondu

la terminarea celor 180 de zile tribulalu i-a pus liberi iar curtea le-a respins pe 16 au fondul mai are sanse sa-i puna liberi?,deja i-au mutat pe rahova.multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:53, 2 Februarie 2012
cum ar putea 6 luni sa se considere 1 an ?
daca va referiti la cat ar trebui sa execute pentru liberare conditionata in cazul in care va fi condamnat atunci daca va fi condamnat la o pedeapsa de pana in 10 ani trebuie sa execute 2/3 din pedeapsa din care se scad zilele castig iar daca va fi condamnat la o pedeapsa de peste 10 ani o sa trebuiasca sa execute 3/4 din pedeapsa(8 luni sau 9 luni adica functie de cuantumul pedepsei si nu 6 luni cum ati inteles dvs deoartece 6 luni sunt doar la culpa sau daca e batran)
e greu de spus si cam la ce sa se astepte insa din ce am vazut ca ati scris dvs nu pare sa fie prtea simplu.
spuneti ca are inselaciune alin 1-3 insa nu li s-a retinut si asociere ori altceva ?
acum ca au fost trimisi in judecata au posibilitatea de a vedea in rechizitoriu ce infractiuni le sunt retinute in sarcina.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
doberv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - calcul pedeapsa de executat cosminaa cosminaa URGEENTTT!!!! cat inseamna un an penal? pentru o pedeapsa de 2 ani pt complicitate la inselaciune cat ar avea de executat? va rog sa-mi raspundeti, astazi a ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice nicoletacar nicoletacar buna seara . sotulimeu executa o pedeapsa de 10 luni pentru conducere sub influenta g\bauturilor alcoolice fara permis si refuz de probe biologice. sapta. ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa recidivist Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Daca o persoana este recidivista si a fost arestat la aproximativ 2 ani de la eliberarea conditionata , in cazul care decizia ... (vezi toată discuția)