avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate deschide n proces penal fara plangere la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate deschide n proces penal fara plangere la parchet?

se poate deschide n proces penal fara plangere la parchet?
Cel mai recent răspuns: ylenna , utilizator 17:38, 1 Februarie 2012
este vorba de marturie mincinoasa contrazisa de inscrisuri ,intr-un proces de partaj
Pt marturie mincinoasa actiunea penala se pune in miscare din oficiu. Daca instanta nu a sesizat organele de urmarire cu privire la savarsirea infractiunii puteti chiar dvs sa faceti o plangere la politie.
am facut dar se pare ca procurorul de caz a dat niste sfaturi inspectorului de politiesi se taraganeaza. , Se pare ca exista unele influente, Fiul celui ce a depus marturie e inplicat politic desetul de bine si mai ales in PD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare direct la instanta aleutin10 aleutin10 buna seara..mă poate ajuta cineva...pot deschide un proces penal adresându-mă direct judecătoriei și nu parchetului. MULȚUMESC (vezi toată discuția)
Daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila? din moment ce fapta nu ... (vezi toată discuția)
Pot fi constransi? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Stiu ca infractiunile de santaj si amenintare se probeaza cu martori.Daca atunci cand s-au intamplat acele lucruri,au existat martori,eu ii numesc,dar ei ... (vezi toată discuția)