avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Certificat de vacanta succesorala- anularea pe cale ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Certificat de vacanta succesorala- anularea pe cale amiabila

Este posibila anularea unui certificat de vacanta succesorala pe cale amiabila?
Daca da, in baza caror prevederi legale?
Cine are autoritatea de a negocia conditiile?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:19, 1 Februarie 2012
Nu puteti anula un certificat de vacanta succesorala decat prin instanta. In instanta trebuie sa dovediti ca ati acceptat in termen mostenirea. Actiunea va fi impotriva unitatii teritoriale (localitate, comuna, oras)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara anuntarea celorlati mostenitori zoe2015 zoe2015 Suntem 3 frati, unul dintre ei a deschis succesiunea fara a ne anunta pe toti obtinand drepturile din masa succesorala si a celorlalti frati. Nu cunoastem in ... (vezi toată discuția)
Luarea in administrare a unui teren de catre primarie AdrianSerban1988 AdrianSerban1988 Buna ziua, Un teren pe care nu exista acte de proprietate, este al nimanui. Primaria pe raza careia se afla terenul intentioneaza sa al ia in administrare. ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu masa succesorala necunoscuta doina_manuela doina_manuela Acum cateva saptamani a decedat tatal meu, pe care nu l-am vazut de 25 de ani.Dupa divortul de mama mea, s-a mutat in alta localitate.Acum cativa ani am aflat ... (vezi toată discuția)