am fost infiat de catre bunicul meu din partea mamei in anul 1955 cu infiere simpla.cat timp a fost in viata tatal adoptiv si-a impartit averea el insusi. in acest scop el afacut fiecarui copil in parte rol agrcol cu diferite bunuri si terenuri,aceasta fiind in acea perioada formula uzuala de inzestrare a copiilor.casa si terenul aferent au fost lasate printestament mamei mele naturale.mie ca fiu infiatmi-a lasat un teren cu suprafata de 0,90 ha.dupa aparitia legii 18/1991 o parte din mostenitorii legali ai tatalui adoptiv m-au actionat in instanta pe motivul ca nu as fi mostenitor legal al acestuia instanta a decis eliberareaunui titlu de proprietate pe numele tuturor mostenitorilor inclusiv eusi mai putin mama mea naturala.in acest titlu se gaseste inscris si suprafata de teren pe care mama mea l-a mostenit conform testamentului teren pe care eu am constrita locuinta.am luat legatura cu un avocat pt. iesirea din indiviziune,daracesta m-a informat ca pt. acest lucru este nevoie ca toti mostenitorii legali sa se prezinte in fata instntei.cum nr. acestoraeste in jur de 40 persoane,mare parte plecati la munca in strainatate s-au stabiliti in diferite orase,iar suprafata de 0,90ha teren este prea mica pt. ai interesa,i-mi este imposibil sa ai aduc in fata instantei.ce pot face pt. a putea scoate din titlu terenul testat mamei mele si a carui mostenitor de drept sunt deoarece pe acest teren am construita locuinta si intampin mari probleme din cauza ca nu sunt unicproprietar.
consulta un avocat, sunt si alte optiuni , cei pe care nu-i intereseaza sa va scrie o procura in care sa rezulte acest luceu, si ma bine sa-i citati, daca nu se prezinta aveti de casigat, dar cosutati un avocat bun