In luna februarie 2011 am concediat un salariat pentru necorespundere profesionala. Pe 26.01.2012 am primit sentinta care a fost data in favoarea ei, si anume: "Admite contestatia formulata de contestatoare; constata nulitatea absoluta a deciziei; dispune reintegrarea contestatoarei pe postul detinut anterior concedierii; obliga intimata sa plateasca contestatoarei o despagubire egala cu salariul indexat, majorat si actualizat si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta, de la data concedierii pana la reintegrarea efectiva; obliga intimata la cheltuili de judecata; cu recurs in 10 zile"
Intrebari:
1. neprecizandu-se in sentinta, sunt obligata sa platesc pt. drepturile cuvenite contestatoarei si toate contributiile la buget?
2. trebuie sa-i fac decizie de reintegrare?
3. trimit revisal de reintegrare, chiar daca (poate, in cel mai fericit caz) ea nu doreste reintegrarea, si semneaza ca nu doreste?
4. trimit declaratia 112 cu toata suma calculata la luna februarie, cand ii fac reintegrarea, sau trimit rectificative pentru toata perioada?
5. trimit instiintare la somaj, pt. ca in perioada aceasta a beneficiat de ajutor de somaj? Va restitui banii luati de acolo?
6. indicele de inflatie il aplic la salariul brut, sau la net?
7. daca ii dau banii acum, pot merge totusi cu recurs in continuare ? sau se considera ca mi-am asumat vina?
Dupa cum vedeti am multe semne de intrebare. Am intrebat pana acum foarte multe persoane, iar raspunsurile au fost atat de variate, incat m-au bulversat de tot. Va rog din suflet sa-mi dati un raspuns cat mai urgent posibil. Multumesc
ce cred eu: daca nu vrea reintegrata adica angajata din nou atunci sa depuna o declaratie unde sa specifice toate astea cu mana ei. Indexarea cu ind.de infl. cred ca tr. la venitul brut, iar daca faceti recurs nu cred ca ar tr. sa-i dati banii. Totusi angajatii au castig de cauza daca nu e temeinica concedierea asa ca daca faci recurs si nu aduci probe serioase iar pierzi si se mareste perioada pt.care tr.sa-i dati banii.