avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara in caz de divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara in caz de divort cu minori

In cazul unui divort, din ce venituri se calculeaza pansia copiilor? Mentionez ca sotul meu are o firma dar salariul lui ca director al propriei firme si l-a stablit foarte mic. Totodata desfasoara si o activitate ca independent. Va multumesc.
Profitul sau dividentele obtinute nu se iau in calcul?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
cami13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:42, 1 Februarie 2012
Se iau in calcul veniturile din ultimele 6 luni. Se vor lua in calcul doar salariul, indemnizatii si alte venituri permanente.

Instanta, conf. noului cod civil va stabili contributia fiecarui parinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele la calculul indemnizatiei de crestere copil sergiu01 sergiu01 Buna ziua, In urma consultarii diferitelor surse pe internet, nu am gasit raspunsul la urmatoarea speta: Daca un angajat care incaseaza dividente de la o ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara copii ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua, Am divortat in urma cu 7 luni si instanta a stabilit o pensie de intretinere pentru cei doi copii minorii (16 ani, respectiv 10 ani) de 160 ron la ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez firma daca sunt in ccc Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, doresc sa infiintez firma si sa fiu asociat unic (intreprinzator debutant), sunt in concediu de crestere al copilului.imi afecteaza indemnizatia ... (vezi toată discuția)