avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren

Buna seara,

Am urmatoarea speta. In 1986 a fost demolata o casa, iar proprietarii au primit despagubiri pentru acea constructie fara a primi insa despagubiri si pentru teren. Pe terenul respectiv s-a construit un bloc. Se poate introduce o actiune in revendicare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 20:42, 1 Februarie 2012
Daca restituirea terenului sau despagubirile nu au fost solicitate in baza Legii nr.10/2001 o actiune in revendicare nu mai poate fi admisibila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea contravalorii constructiilor demolate alexaama alexaama Am facut notificare in baza Legii nr. 10/2001 pentru [u][b]restituirea in natura [/b][/u]a imobilului -constructie si teren in suprafata de 9253 mp - preluat ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 flaviusnet flaviusnet rezumand o revendicare facuta pe baza legii 10, actiune inceputa in urma refuzului primariei de a raspunde favorab il la pretentiile tatalui meu: imobil ... (vezi toată discuția)
Legi cu termen de aplicare expirat - cererea in revendicare, in baza codului civil, ar fi admisa? CornelCalin CornelCalin Buna, Din cate am auzit la primarie,unde am fost sa intreb,termenul pentru aplicarea Legii 10 si a Legii 18 a expirat.Pentru cei ce nu au solicitat in ... (vezi toată discuția)