avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conexarea a doua dosare penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conexarea a doua dosare penale

Buna seara. Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie peste limita legala mi sa retinut permisul fara drept de a mai conduce, dupa doua ore am plecat si am fost oprit din nou astfel m-am ales cu doua dosare penale.As vrea sa stiu daca mi se conexeaza si ce avantaje am? Va multumesc

Cel mai recent răspuns: idaady , utilizator 20:56, 1 Februarie 2012
Neaparat trebuie conexate, pentru contopirea pedepselor si aplicarea celei mai mari. Va trebuie un avocat pentru a va lamuri procedurile in instata.
Multumesc Mihai.Dar daca la contraexpertiza alcoolemia imi iese sub limita legala, ceea ce si cred pentru ca nu am consumat atat cat mi-a iesit , nu avea de unde .

Dosarele sunt la procuror...ca sa-mi cer recalcularea trebuie sa se intoarca din nou la politie ?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie peste limita legala kacio kacio Revin dupa noua luni cu o noua intrebare.Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie peste limita legala cu aproape mai mult decat dublul limitei legale .Ceva ... (vezi toată discuția)
Expertiza recalculare alcoolemie cnastase cnastase Spuneti-mi, va rog, cum pot face sa mi se admita in instanta efectuarea unei expertize pt recalcularea alcoolemiei? Ce argumente juridice as putea aduce? ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)