avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare pentru o alta fapta, dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare pentru o alta fapta, dosar penal nou pentru conducere sub influenta alcoolului

Buna seara...Am un dosar penal pentru alcool peste limita legala , si mai am o condamnare cu suspendarede 2 ani primita in 2010.Dosarul pentru alcool este din 2011, sa vrea sa stiu daca dosarul de circulatie are legatura cu celalant dosar din 2010 care nu are legatura cu codul rutier??

Va multumesc !!
In cazul dumneavoastra va fi revocata suspendarea executarii pedepsei si veti executa cumulat pedepsele ,in regim de detentie.

Era mare alcolemia?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este suspendarea??? yaro yaro daca primesc 3 ani cu suspendare pt fals si inselaciune iau 3 ani cu suspendare ce inseamna asta ce pot face si ce nu voi fi liber sau voi fi inchis sau ... (vezi toată discuția)
Bataie si scandal dianasimarius dianasimarius am avut 6 luni cu suspendare si sunt in perioada de incercare de 2 ani si 6 luni,a trecut un an si 6 luni, si mai am un an de incercare(pentru circulatie pe ... (vezi toată discuția)
Al doilea dosar penal Ginicom Ginicom Am o întrebare. Am avut un dosar penal, finalizat in dec. 2018, pentru conducere fără permis. Am primit 6 luni cu suspendare, și 60 zile munca in folosul ... (vezi toată discuția)