avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general perisabilitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

perisabilitati

Cum se aplica procentul la perisabilitati din HG din 2004? Din valoarea stocului de marfa? Daca se face inventarul de mai multe ori pe an se accepta de fiecare data procentul? De exemplu daca am produse cu termen expirat si am dovada ca le-am dat la rebu se accepta la deducere?
Cel mai recent răspuns: alina1977 , utilizator 22:21, 1 Februarie 2012
Perisabilitatile se trateaza intr-un fel (conform acelei hotarari de guvern) si produsele cu termen expirat altfel.
Si cum se trateaza cele cu termen expirat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perisabilitati adrianabresug adrianabresug am un depozit cu materiale de constructie si la inventar am foarte multa marfa degradata -gresie,ciment etc .Cum calculez perisabilitatile daca gestiunea se ... (vezi toată discuția)
Scadere perisabilitati prod.alimentare gina.x gina.x Buna seara, Am si eu o nelamurire in legatura cu scaderea din stoc a marfurilor (produse alimentare expirate).Stiu ca exista un tabel cu limite de ... (vezi toată discuția)
Stoc liliigretz liliigretz Buna ziua, Un magazin de haine are in stoc produse de acum 5 pana la10-12 ani, produse care nu au sansa de a mai fi vandute niciodata, parte din ele sun si ... (vezi toată discuția)