avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cale de atac impotriva unei hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cale de atac impotriva unei hotarari irevocabile

in cazu in care s[a respins recursul ca irevocabil mai exista vreo cale de atac? este bun recursul in anulare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 10 Martie 2012
contestatie in anulare sau revizuire in termen.
Adica s-a respins recursul formulat de Dvs sau partea adversa, decizia pronuntata in urma solutionarii recursului este irevocabila. Posibile cai de atac fiind revizuirea dar si contestatia in anulare pentru motive strict si limitativ prevazute de codul de procedura civila.
eu am citit in C p civ in art 23 ca un judecator ce s-a pronunta asupra unei pricini nu mai poate sa rejudece aceeasi pricina, fiind un incident procesual. dar nu intelg cum se face ca Tribunalu prin o decizie a specificat :se caseaza sentinta nr... si se trimite cauza spre rejudecare la aceeasi instanta in vederea continuarii judecarii". si asa pricina a ajuns din nou la judecatorie, fiind judecata de acelasi judecator. ce este de facut?
In acest caz, invocati exceptia incompatibilitatii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Apel-recurs constantin adina constantin adina buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat am avut un proces pe rol instanta a deliberat in favoarea mea dar persoana cu care mam judecat tot face recurs cu ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)