avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala revisal

Am gresit si am transmis suspendare activitate pentru un salariat care a fost activ. Se poate corecta? Cum?

Cel mai recent răspuns: institutiepublica , utilizator 11:04, 2 Februarie 2012
da, luati legatura cu "destinatarul" si se poate retrimite...
se merge la corectie si nu este nicio problema... cf art 4 aliniatul 3 din hg 500/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am operat gresit in revisal data angajarii unui salariat - si anume : in loc de 07.08. am pus 08.07. Am si transmis revisalul in 06.08 .... Cum ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal nistorileana nistorileana Buna ziua ! Am urmatoarea problema : am intocmit si transmis online revisalul pt.o societate cu un nou contract de munca la care am gresit data ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, o intrebare am si eu pe care am observat-o astazi a fost angajat cu 15.11.11. o persoana ...ea a fost transmisa in revisal cu o zi anterioara ... (vezi toată discuția)