avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna totala - asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna totala - asigurari

buna ziua. am avut un accident auto in data de 6. 01.2012, stand la semafor, am fost luat inainte de un idiot care nu vazuse nici semaforul rosu, dar nici pe mine. am mers la centrul de daune, s'a facut constatarea, devizul de calcul, si dupa vreo 3 saptamani de umblat dupa astia de la [EDITAT] asigurari, mi'au dat in final dauna totala. am completat cererea de despagubire, si mi'au zis sa astept. dupa exact o saptamana, m'au sunat de la asigurari, si mi'au zis k numai imi dau dauna totala, ca dosarul intra in cercetare, deoarece cei mari de la bucuresti, nu sunt convinsi de cauzele accidentului si de felul cum a avut loc. cine ma poate ajuta cu vre'un sfat ii sunt recunoscator
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Baleanu , Mediator 09:43, 9 Martie 2012
Conf. Ord. 14/2011 al CSA cei de la asigurari au drepul ca in termende 3 luni de la data accidentului sa faca propriile cercetari cu privire la dinamica accidentului. In interiorul acestui termen probabil ca:
- cineva de la dep. Daune Speciale (Antifrauda) va veni sa ste de vorba cu dv. si cu cel vinovat de producerea accidentului si ambii cond. auto vor trebui sa dea o declaratie mai detaliata cu privire la producerea accidentului.
- sau se va intocmi o expertiza tehinca extrajudiciara care sa confirme sau sa infirme realitatea accidentului.
Va sfatuiesc sa va faceti popriile fotografii la ambele masini (cu detalii cit mai multe) si sa le pastrati pt. cazul in care, din diferite motive, dosarul de dauna se va respinge de la plata si va trebui sa ii actionati in instanta.
multumesc. intr'adevar mi'au respins dosarul....pe motiv k nu se "coroboreaza" daunele masinii mele din 1988 cu cele ale mercedesului din 2004
Singura solutie pentru a va recupera valoarea daunei este sa ii actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare usoara, refuz prezentare la constatare elaparaschiv elaparaschiv Buna ziua, Luni am avut un accident usor, fara victime. Cel care m-a tamponat a fost vinovat. A recunoscut vina si a fost de acord sa completam impreuna ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru dosar antifrauda Cheater23 Cheater23 Buna ziua! Am deschis un subiect ceva timp in urma cu un accident in urma caruia trebuia sa-mi fac masina pe rca-ul celui care m-a lovit (vinovatul). Am ... (vezi toată discuția)
Dosar de daune inchis pt frauda ana16 ana16 Buna seara! In data de 5 septembrie am avut un accident auto in Bucuresti eu fiind partea vinovata pentru neacordare de prioritate.Am sunat in acel moment la ... (vezi toată discuția)