Va rog sa ma sfatuiti si pe mine :
In urma cu 2 zile am gasit in cutia postala un nr de 30 PV. Cum, in fapt, nici nu mai locuiesc acolo, cutia postala este deschisa, consider ca nu le-am primit. Sunt curios insa daca amenzile vor fi cumulate la impozit. Si daca da, cum le pot contesta. Tin sa precizez ca 15 sunt in termenul de 15 zile pentru contestatie iar 15 nu sunt si din momentul savarsirii contraventiei pana in momentul afisarii (prin PV) sunt mai mult de 6 luni. Un lucru vreau sa subliniez Procesele verbale trecute de cele 15 zile (cele la care nu pot sa fac contestatie in termenul legal) au aparut in cutia postala in urma cu doua zile(in nici un caz cand au zis ei)
Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa atac legal procesele verbale care in mod abuziv vor fi trecute la impozit iar eu nu am luat la cunostinta de ele decat dupa cele 15 zile pentru ca nu le-au lasat in cutia postala pe motiv cred eu ca mi-au fost aduse la cunostinta la mai mult de 6 luni de la savarsirea contraventiei (lucru facut in mod dorit de lucratori sa nu pot sa le contest) si erau nule de drept.
Cu stima
De la data savarsirii cotnraventieii in termen de 6 luni ei sunt obligati sa iti intocmeasca procesul-verbal de contraventie, deci nu poate fi nul pe acest motiv. Stiu ca a mai fost discutia asta in forum si unii au contestat ca ar fi nule datorita semnaturii electronice.
Astea care sunt in termen pot sa le contest, gasesc eu diferite motive relative inclusiv o sa ma leg de semnatura electronica, ideea este ca nu stiu cum sa procedez cu cele care zic ei ca au indeplinit procedura de afisare (comunicare),pe care le-am primit prin posta dupa cele 15 zile in care pot sa le contest, ca sa fiu mai exact sunt afisate la dom cu data de 19.12.2011 iar eu le-am gasit in cutia postala acum doua zile 31.01.2012 (chiar daca nu mai locuiesc la dom imi verific cutia postala la 2 zile)....asa ca daca ma puteti sfatui care sunt pasii sa pot trage pe cineva la raspundere ....pot sa atac in prima faza proccedura de citare ????
Multumesc