avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit plata impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

plata impozit pe profit

buna ziua,mi-am infiintat pfa si in decembrie 2011 trebuia sa platesc ultima rata la impozitul pe profit pe anul trecut la finante dar n-am avut timp sa merg pana acuma.dak nu am platit-o la timp primesc vreo penalizare?aaaa si vroiam sa va mai intreb kre e diferenta intre imp pe profit si imp pe venit?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ancatataru , utilizator 16:11, 2 Februarie 2012
o sa vi se calculeze penalizari de intarziere pentru perioada de la 15 decembrie pana la data achitarii.
O sa va definesc la modul cel mai simplificat profitul si venitul.
Profitul este diferenta intre venituri si cheltuieli.
Venitul este reprezentat de ceea ce facturati Dvs.
multumesc pt raspunsuri,si la finante se plateste impozit pe profit sau pe venit?
multumesc din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie venit pfa Ancatataru Ancatataru buna ziua,mi-am infiintat in martie 2011 pfa pt comercializare fructe si legume in piata.m-am trecut la finante cu venit real.atunci am trecut un venit estimat ... (vezi toată discuția)
Depasire 100.000 eura ca in cursul anului lalicu lalicu Daca o microintreprindere depaseste 100.000 euro CA la sfarsitul lunii august 2008 cu ce data trebuie sa treaca la impozit pe profit 01.09.08 sau 01.10.08 ... (vezi toată discuția)
Legat de pfa / ii essteffan essteffan Buna seara. Ma intereseaza sa deschid un PFA sau un II sau chiar un SRL si am urmatoarele intrebari: - In cazul PFA / II deducerile sa zicem pentru ... (vezi toată discuția)