avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendat pentru neprezentarea actelor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendat pentru neprezentarea actelor

In data de 28.01.2012 am primit 6 puncte amenda pentru ca nu am avut toate actele la mine. Articolul la care am fost incadrat este 101/1/18 din OUG 195/2002. Mentionez ca in OUG 195/202 nu exista acest articol, aliniat. Exista doar in OUG 195/2002 republicat dupa OG 69/2007. Intrebare :Pot contesta procesul verbal pentru ca nu este mentionata OG 69/2007 si ca de fapt in OUG195 initial nu exista acel punct 18?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 09:26, 9 Februarie 2012
Daca este indicat gresit temeiul legal dar este descrisa corespunzator fapta in cadrul P.V. are aceleasi efecte ca si cand ar fi incadrat corect. Am vazut sentinte judecatoresti care afirma acest lucru.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
giv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovinieta Shade Shade Buna. In dimineata zilei de 2 mai am fost oprit inafara localitatii de un echipaj de la politia rutiera Cluj. Dl politist s-a legitimat, si mi-a cerut actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost amendat cu 6×145=870 lei iar la descrierea ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna ziua, am fost amendat cu 6×145=870 lei iar la descrierea faptei scrie ca am condus si la intersectie nu m-am incadrat corespunzator directiei de mers ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie pv gresit riderontornadoes riderontornadoes buna ziua. as dori sa stiu daca am sanse sa pot contesta un pv pt amenda exces viteza in cazul in care articolele pe baza carora am fost sanctionat sunt ... (vezi toată discuția)