avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt salariata cu 4 ore/zi, pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt salariata cu 4 ore/zi, pot beneficia de indemnizatie de somaj?

data angajarii 01.11.2010 cu program de lucru 4 ore , decembrie 2010 prezenta 01.12-31.12.2010 , ianuarie prezenta, februarie 2011 fara plata, martie fara plata si tot in luna martie 28.03.2011 a incetat contractul.

astazi vreau sa depun actele pentru somaj ce sanse am?
multumesc astept un raspuns cat se poate de urgent.
multumesc inca o data.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:41, 2 Februarie 2012
Nu cred ca o sa puteti beneficia de somaj, duceti-va si interesatita la AJOFM de unde apartineti.
Sigur nu puteti beneficia de somaj.
Chiar daca va aflati in cele 12 luni de la data concedierii, perioada in care puteti depune cererea, nu beneficiati deoarece nu aveti 12 luni stagiu de cotizare realizate in ultimele 24 de luni de la data concedierii. Retineti ca doua luni cu program 4 ore echivaleaza cu o luna stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj la timp partial de lucru? carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Stiti cumva daca un angajat care a lucrat cu timp partial (4 ore) poate beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj iona bostan iona bostan Din 16.09.2012 pana in 02.03.2015 am fost angajata la o firma cu contract de 4_ore. Mi s- a încheiat contractul de munca in baza art.65,al.1,începând cu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? AFANFANA AFANFANA La 31 dec 2011 am facut 30 de luni de cand lucram cu contract de munca la o firma ca lucrator comercial cu jumatate de norma adica 4 ore pe zi .Incepand cu ... (vezi toată discuția)