avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Exista norme de control fiscal la activitatile ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Exista norme de control fiscal la activitatile independente?

Pentru cabinetele medicale individuale (persoane fizice independente) exista norme de control fiscal clare? Daca da, va rog, sa-mi indicati si mie unde le gasesc. De fiecare data cand vine controlul fiscal imi impoziteaza inclusiv utilitati ale cabinetului cu penalitatile si dobanzi aferente. M-am cam saturat si nu stiu cum sa procedez. Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: dana d. , utilizator 18:01, 2 Februarie 2012
cuvintul "clar"nu este atasabil materiei fiscale :) nu inteleg chestia cu impozitarea utilitatilor. probabil vi le considera nedeductibile. facturile acestora sunt emise pe cabinetul dvs sau pe numele altui consumator (proprietarul spatiului, de exemplu)?
poate va ajuta acest link..
[ link extern ]
Nu m-ati inteles. Este vorba de controlul efectuat de Fisc. Cabinetul medical are acelasi regim ca si cabinetele de avocatura, notariale si alte activitati independente!
Vor sa-mi considere nedeductibil 30% din facturile de telefon pe 2 ani. facturile sunt ale cabinetului, iar spatiul il detin in concesiune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pe numele salariatului Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Un salariat face cursuri de engleza si i-a fost intocmita factura pe numele lui, nu al firmei, factura nu contine tva. Pot sa o inreg. in ... (vezi toată discuția)
Avantaje supuse impozitarii? tatiana1 tatiana1 Pentru persoana fizica salariat sau administrator, sunt considerate avantaje impozabile si sunt asimilate salariilor, partea nedeductibila a cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli de intretinere pentru spatiu inchiriat alina240 alina240 Buna ziua Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de PJ am inchiriat o cladire de la o persoana fizica, pe baza de contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)