buna seara
in luna aprilie un amic a vrut sa cumpere o masina. intrucat avea buletinul expirat ma rugat sa fac factura pe numele meu pana isi face buletinul lucru cu care am fost de acord. practic i-am dat buletinul meu si a mers singur la firma de intermedieri auto. ulterior mi-a spus ca a facut factura pe numele meu dar ca a anulat-o si a trecut-o pe alt nume in schimb mie mi-a fost luata automat in evidenta la financiar si chiar am platit si amenda ca nu am declarat auto in 30 de zile. masina arata la financiar ca a fost vanduta si mie si altei pers in aceeasi zi si unui nou proprietar dupa vreo 4 luni insa este si pe numele meu (inca platesc impozit la ea) iar eu nu am nici o factura de vanzare nici un certificat fiscal ,,,nimic iar firma de intermedieri nu mai exista. cei de la administratia financiara au spus ca sa produs o ilegalitate dar ca nu au cum sa ma ajute. mentionez ca nu stiu nimic de noii proprietari. ce pot face in acest caz?
multumesc
1-Solicitati pretinsului dvs "amic"sa lamureasca situatia astfel incat sa nu mai fiti obligat la plata de taxe si impozite aferente bun pe cre nu il detineti
2-Formnulati plangere impotriva respectivei persoane