buna ziua ,as dori sa aflu daca pot da in judecata stapanul cainelui..mentionez ca am fost atacat ,nu muscata dar in urma acestui incident mi am rupt piciorul in 4 locuri fapt ptr care de 2 luni sunt imobilizata la pat si mai am 2 luni de stat plus recuperarea .am martor la incident .atunci cand s a intamplat aveam bilete luate ptr madrid sa plecam ,am pierdut contravaloarea biletelor . si multe probleme au ramas nerezolvate. am facut plangere la politie..stapaul cainelui a fost amendat cu 100 lei .nu vreau sa las lucrurile asa ,ptr ca nu este normal .cum ar trebui sa procedez?
multumesc celor care mi au raspuns...ma gandeam daca este corect sa am o discutie in prealabil cu stapanii cainelui ,inainte de a actiona in justitie..
Astfel de situatii,trebuiesc solutionate cu multa intelepciune si nu sub imperiul starii de moment
Este de preferat anterior oricarui demers,sa discutati cu proprietarul animalului
Foarte curios ca nimeni nu intreaba cum s a intamplat.Cum v a atacat cainele ,daca nu v a muscat?Unde va aflati?Cainele era liber?Sunt o gramada de factori care pot influenta o hotarare judecatoreasca.Daca cainele doar a latrat iar d vstra v ati speriat si a ti cazut s ar putea sa nu aveti castig de cauza
cainele este caine,nu ai ce-i face.Daca te razbuni pe stapan e ca si cum te-ai razbuna pe o furtuna in desert sau pe un cutremur,lasa lucrurile asa,multumeste ca esti in viata ,animalul e animal,nu ai ce-i face.
Cine e vinovat ?
Tarzan2012
undeva departe,in mediu rural,un om avea o mica gospodarie . Casa,gospodaria o avea mai departe de sat,era singur,in rest vecinii lui erau terenurile altor ... (vezi toată discuția)