avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa reziduala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa reziduala

Buna seara! Se poata plati o taxa reziduala la sfarsitul leasingului, tot in rata? in contractul de leasing nu este stipulat nimic referitor la asta. Eu termin contractul in martie si am taxa de 2500 euro. Un sfert din masina. Exista si varianta de a plati aceasta suma tot in rate, cu dobanda bineinteles?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 20:04, 2 Februarie 2012
daca in contract nu e prevazut...atunci mergi si negociaza cu ei., altfel nu ai cum sa platesti in rate.
cititi clauzele contractuale cu atentie. oricum, din cate stiu eu taxa reziduala se plateste intr-o singura transa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing financiar auto porsche viojunior viojunior sint la final de contract leasing financiar auto cu Porsche si mai am de platit taxa reziduala de 4300 euro. din acestia acum am 2500 euro, iar diferenta ... (vezi toată discuția)
Valoarea reziduala la rezilierea contractului de leasing MIHAELA_9 MIHAELA_9 In cazul rezilierii contractului de leasing (din vina utilizatorului - imposiilitatea plaţii ratelor), este legal ca firma de leasing sa solicite plata ... (vezi toată discuția)
Masina leasing tampau gabriela tampau gabriela Va rog mult sa ma ajutati in urmatoare problema : SC ... a luat o masina in leasing pe o perioada de 48 de luni .Au fost platite avansul si 44 de rate in suma ... (vezi toată discuția)