avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... decizi ale curtii de apel
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

decizi ale curtii de apel

exista un termen in care decizile curtilor de apel sa se comunice partilor la domiciliu
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 08:30, 3 Februarie 2012
Deciziile date in recurs,indiferent de instanta nu se comunica.
Puteti verifica stadiul dosarului aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc un dosar? mantaandreea mantaandreea dosarul a fost judecat la giurgiu ,apoi recursul partii vatamate a fost la bolintin deal,iar ultimul recurs a fost la curtea de apel bucuresti.noi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la curtea de apel, cum pot intra mai repede în posesia hotãrârii? vinovatulfaravina vinovatulfaravina Buna ziua, Astazi am aflat ca am castigat procesul cu serviciul de imnatriculari la Curtea de Apel, mare bucurie dupa doi ani ! Puteti sa-mi spuneti in cat ... (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)