avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poate sa faca adn fara acordul meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poate sa faca adn fara acordul meu?

buna ziua am o problema si va rog a imi acorda cateva informatii..am un copil de 8 luni si e doar pe numele meu iar tatal ma ameninta ca mi-l ia..se poate sa ii faca adn fara acordul meu?se poate sa imi ea copilul??sunt foarte ingrijorata va multumesc anticipat daca mi-ati raspunde sanatate si Doamne ajuta!!
Da, personal cred ca se poate sa obtina efecte similare cu efectuarea testului ADN.
Incercati sa va ganditi si la acel copil ca il vaduviti de un tata. Nu prea cred ca vi-l poata lua decat in cazul extrem ca nu puteti avea grija de el, asa incat temerea dv. nu e justificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ameliepr ameliepr Buna ziua. Am un bebe de 9 luni. Nu sunt casatorita, iar tatal copilului nu a venit sa il recunoasca. Initial luasem hotararea de a nu-l da in judecata si de a ... (vezi toată discuția)
Test adn cerut de tata adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Posibilul tata poate cere efectuarea unui test ADN? Daca da in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vreau pensie de întreținere pentru copil (nerecunoscut de tata). cum pot evita testul adn, dacă îl cere? anitadaniela anitadaniela In urma cu 3 ani am avut o relatie de lunga durata cu un tip. Ne-am despartit si cam 2 ani de zile m-a ajutat cat m-a ajutat, din cand in cand cu bani pt. ... (vezi toată discuția)