avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la cim cu durata determinata pe 3 luni.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la cim cu durata determinata pe 3 luni.

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In cazul in care ai avut cim cu durata determinata pe 3 luni si acesta s-a prelungit printr-un act aditional la acel cim cu inca 3 luni, adica din data de 18-01-2012 pana pe 19-04-2012, te pot da afara ? In ce conditii? Este acelasi lucru ca la durata nedeterminata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: craciunescu_1981 , utilizator 11:18, 6 Februarie 2012
Incetarea unui c.i.m. pe durata determinata poate avea loc in aceleasi conditii ca si pentru un c.i.m. incheiat pe durata nedeterminata ....astfel, contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Bianca Radulescu Bianca Radulescu Am si eu o intrebare... Stiu ca in cazul unui contract nedeterminat nu se poate trece la unul determinat in baza unui act aditional, insa exista vreo lege ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata elam elam Buna dimineata! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am un salariat, angajat la data de 20.09.2010, cu cim pe durata determinata de 2 luni, ... (vezi toată discuția)