avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului si impozitul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului si impozitul

Buna ziua,
Am aflat astazi ca daca ai restante la taxe si impozite locale ti se suspenda indemnizatia de crestere a copilului. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna de fapt restante? Impozite neplatite pe anii precedenti sau impozitul aferent anului in curs.
Multumesc anticipat.
Nu, se suspenda doar daca aveti restante pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil andreipetcu andreipetcu Sotia mea este in situatia in care urmeaza sa-si depuna dosarul pentru indemnizatia de crestere copil. Tocmai i-a expirat concediul medical si are termen 60 de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si contract de inchiriere narcisa73 narcisa73 Buna ziua, o informatie referitoare la suspendarea indemnizatiei pt crestere copil: Impreuna cu sotul meu detinem un imobil (dobandit in timpul casatoriei), ... (vezi toată discuția)