avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina care face taximetrie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina care face taximetrie

Sunt PFA si am licenta de taxi de 5 ani.As dori sa stiu daca e posibil ca acum ,dupa 5 ani sa se ceara schimbarea culorii masinii.Eu stiam ca e valabil doar ptr. cei care acum cer licente .Va rog daca imi puteti acorda un raspuns .
Cel mai recent răspuns: marin82 , utilizator 17:46, 3 Noiembrie 2008
În majoritatea oraselor, toate taxiurile trebuie sa aiba obligatoriu culoarea galbenă.
mentionez ca sunt din Galati ,acum am masina galbena dar cei de la primarie ne cer sa le vopsim albe.Este vreo modificare la lege in acest sens ?
Posibil sa fie o Hotarare a Consiliului Local Galati ca toate taximetrele trebuie sa fie de culoare alba.
Daca licenta se termina dupa 5 ani sunt obligati sa ne dea licenta in continuare indiferent daca masina nu are toate dotarile care au survenit ulterior in lege ?
Daca masina nu corespunde cu aceste cerinte aparute ulterior, nu prea cred.
Daca e obligatorie culoare alba (de la sah in sus presupun) iar dvs aveti masina galbena, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de infolieri auto.
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2008
marin82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport ocazional de persoane, probleme cu autorizarea microbuzului nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa ... (vezi toată discuția)
Semafor in trei culori la trecerea de pietoni? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Exista asa ceva in legislatia rutiera si anume trecere de pietoni semaforizata cu semafoare obisnuite cu trei culori? Astfel incat cand se pune rosu ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda trecere pe rosu Petrisor87 Petrisor87 Buna Ziua, Ma numesc Petrisor si sunt din Craiova Sunt nou pe acest forum si va multumesc ca ma ascultati. Pe data de 11.12.2009 la orele 02.20 am ... (vezi toată discuția)