Buna ziua! am avut proces pt incredintare minor,mi s-a dat incredintarea copilului si domiciliu a fost stabilt tot la mine si tatal copilului trebuie sa plateasca pensie alimentara,doar ca nu stiu cum sa fac ca sa devina sentinta definitiva si irevocabila,pt ca as vrea sa plec din tara si am nevoie sa ii fac pasaportul copilului.Va multumesc!
Depinde care este practica la instanta respectiva.
In principiu se lasa cererea si se revine dupa 3 zile pentru a ridica hotararea legalizata.
Insa vedeti la fata locului exact cum stau lucrurile..poate reusiti sa o si luati in acceasi zi.
Buna seara,
Am fost intrun proces cu statul pentru a nu plati taxa de prima inmatriculare si am castigat. Am inteles ca in termen de 15 zile statul poate face recurs deciziei, au trecut cele 15 zile dar nu se intampla totusi nimic. cand o sa pot sa imi iau hotararea judecatoreasca? Decizia instantei:(copiati link-ul si deschideti-l intr-un tab, nu stiu din ce cauza dar daca il pun sub forma de link nu il ia complet) portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=105&d=MTA1MDAwMDAwMDAwOTEyNDY*
nu-mi raspunde nimeni? procesul a avut loc pe 29.01 iar eu pana astazi n-am primit inca niciun raspuns de la judecatorie. imi spune cineva care sunt procedurile in mare?
Hotarare de divort
aurpoze
am o hotarare de divort data de instanta prin acre precizeaza unele lucruir la sfarsit spuen cu apel in 30 de zile ..
Zilele aceste am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)