avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării FNGCIMM - Fondul National de Garantare a Creditelor ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

FNGCIMM - Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca FNGCIMM poate garanta catre o banca eliberarea unei scrisori de garantie bancara pentru o societate? Daca da, in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:36, 4 Februarie 2012
FNG nu garanteaza... eliberarea unei scrisori de garantie...
Garantia fondului se emite, la cererea bancilor, pentru acele finantari care au fost aprobate... Dupa ce aproba banca FNG analizeaza documentele din dosar si atesta (sau nu) eligibilitatea beneficiarului creditului.

FNG lucreaza direct cu institutiile financiare, nu cu eventualii beneficiari ai creditelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa perioada de 5 ani fulminator fulminator Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa 1 in dec. 2009. Dupa cum stiti, exista o perioada de 5 ani in care nu ai voie sa instrainezi ... (vezi toată discuția)
Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin programul prima casa ginamangra ginamangra Cam cat dureaza analizarea unui dosar pentru cumpararea unui apartament prin programul \"prima casa\" la Fondul de garantare ? (vezi toată discuția)