avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestarea unui proces verbal de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestarea unui proces verbal de constatare a contraventiei privind lipsa rovinetei

in data de11.01.2011 la ora x locul y am fost depistat electronic lipsa rovineta procesul verbal a fost incheiat la data de06.07.2011 iar procesul verbal de indeplinire a procedurilor de comunicare datat in21.072011 de asemeni lipsa semnatura agent constatar (semnatura electronica). Mentionez ca la data de 01.042011 mi-am schimbat domicilul. ce sanse mai am de atac in instanta a pv.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:09, 3 Februarie 2012
lulu_ger_58 a scris:

in data de11.01.2011 la ora x locul y am fost depistat electronic lipsa rovineta

Cum probati afirmatia ?
Avand in vedere ca PV a fost comunicat la data de 21.07.2011,termenul legal prevazut de 15 zile ,evident ca a decazut
Aspectul ca dvs ati schimbat domiciliul la data de 01.04.2011,nu are relevanta fata de aspectul ca PV a fost legal comunicat la adresa mentionata in actul de identitate prezentata cu ocazia constatarii si consmnarii contraventiei
Nu se justifica contestarea PV ,pentru ca instanta va dispune analiza cu precadere a tardividitatii cererii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am circulat fãrã rovinietã ºi am fost amendat, am ºanse sã câºtig procesul? mekey mekey in data de 18.04.13 am circulat fara rovineta,primit procesu verbal din bals,exista sanse de castig? (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Asfaltel Asfaltel Buna ziua. Am fost amendat azi pentru depasirea vitezei legale, 72 km /h unde zic ei ca limita era de 50 km /h , desi eu cred ca era 70 km/h ( nu m-am mai ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie trimis de cnadnr dupa o luna de zile Constantin Asofronie Constantin Asofronie Buna ziua. Am fost \"prins' de aparatul CN... de doua ori in luna mai anul trecut, la cateva zile, fara rovigneta, pentru ca nu am fost atent cand a expirat. ... (vezi toată discuția)