avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am circulat fãrã rovinietã ºi am fost amendat, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am circulat fãrã rovinietã ºi am fost amendat, am ºanse sã câºtig procesul?

in data de 18.04.13 am circulat fara rovineta,primit procesu verbal din bals,exista sanse de castig?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
mekey, utilizator
Cel mai recent răspuns: mekey , utilizator 15:53, 3 Mai 2013
Daca nu aveti proba temeinica ca detineti rovinieta valabila,nu se justifica demersul in instanta
puteti face contestatie,nu stim ce scrie in pv
Am inteles,ca se poate contesta semnatura electronica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Urgent: sanse contestare amenda rovinieta pentru lipsa semnatura de mana agent office1zoran office1zoran Buna seara, am nevoie de ajutor intr-o chestiune urgenta. Ce sanse am sa castig un proces in instanta daca contest o amenda pentru lipsa rovinieta care nu are ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa rovinieta? Tibi01 Tibi01 Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei (\"...a circulat fara a detine rovinieta valabila\") de la CNADNR dupa modelul clasic: - data ... (vezi toată discuția)